DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JANUAR

Evo šta vam zvezde donose danas

preuzeto:pixabay

Ovan 21. III - 20. IV
Osećate se prilično loše, i to naizgled ni zbog čega. Naišao vam je trenutak u kojem jednostavno morate iz sebe izbaciti tugu ili depresiju. Na kraju, to i ne mora da se ispostavi kao nužno loše i negativno po vas. Kada se osećate loše, organizam se bori.
Bik 21. IV - 21. V
Ne dozvolite sebi da padate previše lako i preduboko. Nikom ništa nije i ne može biti zagarantovano. Za čak i najmanji iskorak u životu potreban je veoma veliki napor. Odlučite se tokom dana za veliku promenu.
Blizanci 22. V - 22. VI
Problemi koji vas muče su direktna posledica lošeg emotivnog stanja, koje ne znate kako da rešite. Kad čovek trpi, a trpi onda kada daje, a ne traži ništa zauzvrat, tada se u kontinuitetu oseća loše! Zato više gledajte sebe.
Rak 23. VI - 23. VII
U glavi vam je konfuzija, imate utisak da trpite preveliki unutrašnji pritisak, što i nije daleko od istine. Stvari su se u vašem životu na mnogim nivoima otrgle kontroli. Vrlo je važno da iz života odstranite one ljude i stvari koje vam stvaraju pritisak.
Lav 24. VII - 23. VIII
Shvatite da ne možete baš sve strane zadovoljiti. Nekoga morate i povrediti! Ipak, vaši ciljevi su realni i ostvarivi, ali samo onda kada ste odlučniji. Sada je bolje nego ikada da se stabilizujete, da se vratite sebi i da počnete da gledate unapred.
Devica 24. VIII - 23. IX
Život je previše kratak da biste ga potrošili na život u prošlosti, koji je sve samo ne ono što bi trebalo biti - život. To je loša imitacija života, u kojem se ishod zna - uvek je loš, jer su i vaša osećanja, po pravilu, loša! Vreme je da uradite nešto za sopstveni spas.
Vaga 24. IX - 23. X
Pod velikom ste tenzijom, iako u realnosti postoji i veliko opravdanje za nju! Ali na one stvari, ljude i okolnosti koje ne možete da promenite, na njih ne smete ni pokušati da utičete, jer svaki pokušaj će se po vas vrlo loše završiti. Mnogo više ćete izgubiti nego dobiti.
Škorpija 24. X - 22. XI
Ovo je sjajan dan za vas, za osećanje sreće i velikog zadovoljstva i opšte satisfakcije, koja stiže sa mnogih strana! Ljudi su vam preko noći postali prijatelji. Danas ćete se osećati posebno drugačije, voljeno i normalnije nego ikada.
Strelac 23. XI - 21. XII
Pred vama je dan koji će iziskivati veliki trud i odricanje na poslu. Pokušajte da budete fleksibilniji. Potrebno je da radite više u opštem interesu. Ne budite tvrde glave. Jedan kolega će vam ponuditi pomoć.
Jarac 22. XII - 20. I
Nezaposleni predstavnici dobijaju šansu za rad na određeno vreme uz pomoć bliskog prijatelja. Važno je naglasiti da će stalno zaposlenje zavisiti od vašeg truda, pa budite maksimalno posvećeni poslu, pokažite interesovanje.
Vodolija 21. I - 19. II
Ovaj dan obiluje velikim promenama u pozitivnom smislu po pitanju posla i poslovnih mogućnosti. Puno novih šansi i izazova je pred vama, mnogo više no što možete zamisliti, a o finansijskim efektima da i ne govorimo.
Ribe 20. II - 20. Iii
Istaknite svoje zahteve na vreme. Poslodavci su svesni koliko ste kvalifikovani i vredni i ponudiće vam posao koji ćete najverovatnije prihvatiti. Dobićete veliku odgovornost. Nemojte oklevati, verujte u sebe, jer imate sposobnost, volju i želju.
izvor:alo.rs.com

Primjedbe