Čoko koko crunch čokoladice

footo:callebaut.com/en-OC

Sastojci

  2 osobe
3 žlice (30g) zobenih pahuljica
1 žlica (10g) kokosovog brašna
1 žlica chia sjemenki
1 žlica (20g) ekstra djevičanskog kokosovog ulja
30 g čokolade (vrsta po želji)
1 mala žličica meda (ili namaz po želji)
 DODAJ U POPIS ZA KUPNJU

Priprema

Tostirajte zobene pahuljice i kokos na suhoj tavi. 
(Vrlo brzo ide, kad se tava zagrije, zobene i kokos kratko promješajte da zamirišu, kokos postane zlaćan i to je to)
Prebacite u zdjelicu pa dodati 1 žlicu chia sjemenki (ili bilo koje druge sjemenke koje volite).
Na laganoj vatri otopit kokosovo ulje i čokoladu, skloniti odmah s vatre i umješati med.
Odmah prelijati preko zobenih, kokosa i chie i brzo promješati.
Bit će gusto- tako treba- samo dobro promješajte da čokolada dođee svugdje.
Puniti kalupiće i zamrznuti da se sve stegne.

Nakon vađenja ove čokoladice možete čuvati na suhom mjestu, može i na sobnoj temperaturi ali kad dođu vrućine ipak u frižideru. 
(Spremam ih kutijicu s poklopcem pa je u rezervi kad zatreba mala slatka doza energije )

Posluživanje
Isprobano i sa žlicom lino lade kokos, nougat i pekmezom čak, koje sam rastopila zajedno sa čokoladom :D 
Mogućnosti su razne, uz dodatak začina, brusnica, kikiriki namaza itd.
Mašti na volju pa uživajte! :)

preuzeto:coolinarka.com

Primjedbe