Mlinci sa medvjeđim lukom

footo:Coolinarika.com

Sastojci
2 šake medvjeđeg luka
4 jaja
2 žlice maslinovog ulja
cca 50 ml vode
oštro brašno ( kolko ga tijesto popije-nisam vagala)

Priprema
Divlji češnjak u blender, malo po sasjeckamo, dodajte ulje, jaja, dok ne dobijemo Smiksi fine čestice smjesu.U posudu i stavite brašno je dodat, a zatim smeša pire medonjinog luk, jaja i vode i malo ulja.Dodamo umijesi mješavina koje je bilo u redu ne lepi za ruke.Dobiveno tijesto roll u pravougaonik i isecite ga na dva šire trake, otprike iste širine kao što kolut za rezance, Buda stvarno trenutak završili sa ovim strojem.Tijesto valjane od početnog broja
 1 do broja 
5.Take barem meni i možeš i ni manje ni više, ako želite malo deblji mlin, to je ukusa.Razvaljane Vrkuta brusilice smanjiti na dužinu želite, imam ih narezane do 35 cm dužine, Put pećnici na platu od šparheta na drva, su momentalno pečena, -Pazite da ne izgori.
ih Pokušao sam pećnicu i peći al nismo bili lijepo, to nije bilo to lijepo zeleni, ali ipak odlučio da plati.

Nekoliko poza prije cilja visi likovnih tijesto lijepe boje;) Sada da treba da budu skombinramo sa pečena patka

preuzeto:coolinarka.com

Primjedbe