footo:coolinarka.com
Nastavak od predhodnog recepta, ali ova je alternativna verzija!
Sastojci
Glavni Topla Japanska Kuhana Riža
Glanvi 16 čajnih žlica. Bakalar ili losos cijeli ˝Umeboshi ili kocke soli izliječenih lososa
Glavni 16 (4-od-1-inčni) listovi Nori-ja
Priprema
Skupite 1/4 šalice toplu rižu u dlan vaše ruke i uvucite u rižu. Stavite cijeli umeboshi, kocku slanog lososa ili bakalar ili losos u ulovu, a zatim, koristeći ruke, nježno oblikujte rižu oko punjenja u trokut, kuglu ili cilindar.
Koristeći kliješta, brzo valite nori preko otvorenog plamena dok ne mirisate, 5 sekundi, a zatim stavite onigiri u prženu nori. Ponovite s preostalim rižom i punjenjem.
Posluživanje
Uživajte u altertnativnoj verziji!!! ( ^ _ ^´)y
preuzeto:coolinarka.com
Primjedbe
Objavi komentar