footo:coolinarka.com
Recept sam pronasla u dnevnim novinama i odlucila ga isprobati.
Sastojci
4 osobe
1 mala staklenka incuna u ulju
1 veliki crveni luk
3-4 češanj bijelog luka
1 mala staklenka crnih maslina bez kospica
1 crvena paprika
2 doze tunjevine(jedna u ulju, jedna natur)
1 suha cili papricica(po zelji)
8-10 kom. cherry rajčica
so, biber
malo bijelog vina
1 casa Creme fraiche
2-3vk svjezeg persina
500g Tjestenine tagliatelle Podravka
Priprema
Incune zajedno sa uljem zagrijati u siroj tavi. Dodati sitno nasjeckan crveni i bijeli luk i dobro poprziti. Masline ocijediti , papriku isjeci na krupnije kocke pa dodati u tavu i promjesati.
Obe doze tunjevine ocijediti, pa umjesati. Po zelji posuti chili paprikom, dodati paradajz izrezan na cetvrtine, podliti vinom i pustiti da se polako kuha ca.15 min..
U medjuvremenu skuhati pastu.
Jednu kutlacu vode od paste, Creme fraiche i persin umjesati u sosu, pa dodati dobro ocijedjenu
pastu.
preuzeto:coolinarka.com
Primjedbe
Objavi komentar