Pohane banane s Lino ladom

preuzeto:coolinarka.com

Sastojci
čvrste zrele banane
Lino lada nougat
Za paniranje:
brašno + jaje + krušne mrvice
... i još:
ulje / maslac za prženje

Sastojci
čvrste zrele banane
Lino lada nougat
Za paniranje:
brašno + jaje + krušne mrvice
... i još:
ulje / maslac za prženje

Priprema

Banane ogulite i narežite na 3-4 dijela, ovisno o veličini. Svaki komad pažljivo izdubite (ne do kraja) pa napunite Lino ladom na žličicu (Linolada će samo skliznut unutra - po želji, krajeve zatvorite izdubljenim dijelom banane).
1. način pripreme:

Banane uvaljajte u brašno, razmućeno jaje pa u mrvice. Pržite u dubokom, zagrijanom ulju sa svih strana do zlatnožute boje (ne predugo da banane ostanu dovoljno čvrste). Banane ocijedite na papirnatom ubrusu.

2. način pripreme:

Banane punjene Linoladom, umjesto paniranja, okrenite par puta u tavici na zagrijanom maslacu.
Posluživanje

Pripremljene banane poslužite samostalno ili uz dodatak po želji - sladoled vanilija/čokolada, pasirane maline, med, cimet... ili još Lino lade E!
U slast :)Pri

Banane ogulite i narežite na 3-4 dijela, ovisno o veličini. Svaki komad pažljivo izdubite (ne do kraja) pa napunite Lino ladom na žličicu (Linolada će samo skliznut unutra - po želji, krajeve zatvorite izdubljenim dijelom banane).

1. način pripreme:

Banane uvaljajte u brašno, razmućeno jaje pa u mrvice. Pržite u dubokom, zagrijanom ulju sa svih strana do zlatnožute boje (ne predugo da banane ostanu dovoljno čvrste). Banane ocijedite na papirnatom ubrusu.

2. način pripreme:

Banane punjene Linoladom, umjesto paniranja, okrenite par puta u tavici na zagrijanom maslacu.

Posluživanje
Pripremljene banane poslužite samostalno ili uz dodatak po želji - sladoled vanilija/čokolada, pasirane maline, med, cimet... ili još Lino lade E!

U slast :)

preuzeto:coolinarka.com

Primjedbe