preuzeto:coolinarka.com
Sastojci
čvrste zrele banane
Lino lada nougat
Za paniranje:
brašno + jaje + krušne mrvice
... i još:
ulje / maslac za prženje
Sastojci
čvrste zrele banane
Lino lada nougat
Za paniranje:
brašno + jaje + krušne mrvice
... i još:
ulje / maslac za prženje
Priprema
Banane ogulite i narežite na 3-4 dijela, ovisno o veličini. Svaki komad pažljivo izdubite (ne do kraja) pa napunite Lino ladom na žličicu (Linolada će samo skliznut unutra - po želji, krajeve zatvorite izdubljenim dijelom banane).
1. način pripreme:
Banane uvaljajte u brašno, razmućeno jaje pa u mrvice. Pržite u dubokom, zagrijanom ulju sa svih strana do zlatnožute boje (ne predugo da banane ostanu dovoljno čvrste). Banane ocijedite na papirnatom ubrusu.
2. način pripreme:
Banane punjene Linoladom, umjesto paniranja, okrenite par puta u tavici na zagrijanom maslacu.
Posluživanje
Pripremljene banane poslužite samostalno ili uz dodatak po želji - sladoled vanilija/čokolada, pasirane maline, med, cimet... ili još Lino lade E!
U slast :)Pri
Banane ogulite i narežite na 3-4 dijela, ovisno o veličini. Svaki komad pažljivo izdubite (ne do kraja) pa napunite Lino ladom na žličicu (Linolada će samo skliznut unutra - po želji, krajeve zatvorite izdubljenim dijelom banane).
1. način pripreme:
Banane uvaljajte u brašno, razmućeno jaje pa u mrvice. Pržite u dubokom, zagrijanom ulju sa svih strana do zlatnožute boje (ne predugo da banane ostanu dovoljno čvrste). Banane ocijedite na papirnatom ubrusu.
2. način pripreme:
Banane punjene Linoladom, umjesto paniranja, okrenite par puta u tavici na zagrijanom maslacu.
Posluživanje
Pripremljene banane poslužite samostalno ili uz dodatak po želji - sladoled vanilija/čokolada, pasirane maline, med, cimet... ili još Lino lade E!
U slast :)
preuzeto:coolinarka.com
Primjedbe
Objavi komentar