preuzeto:recepti.hr
Kocka na kocki pa fensi kremica savršen je desert za nedjeljno poslijepodne uz kavu i pričice s najdražom prijateljicom
Sastojci
1 Punjeni muffins s okusom vanilije Dolcela
1 jaje
100 ml ulja
150 ml vode
150 ml mlijeka
Ganache:
100 ml Šlaga 5 + Dolcela
100 g čokolade
Priprema
Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaje, ulje i vodu te miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu (2-3 minute).
Smjesu izlijte u posudu za pečenje (32x22 cm) obloženu papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 20 minuta. Pustite da se biskvit ohladi.
U hladno mlijeko dodajte sadržaj vrećice i žlicom miješajte dok se krema ne zgusne (1-2 minute). Kremu odmah nanesite preko biskvita i poravnajte.
Za ganache, čokoladu natrgajte i prelijte vrelim slatkim vrhnjem. Miješajte da se čokolada otopi i postane kremasta.
Posluživanje
Kolač narežite na kocke i ukrasite ganache kremom
preuzeto:coolinarka.com
Primjedbe
Objavi komentar